Klik op het evenement voor meer informatie

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

32e Boeken- en Platenbeurs Sint-Oedenrode

3 juni - 10:00 - 17:00

€2,00

De Boekenbeurs 2023 is op zaterdag 3 en zondag 4 juni in Manege “De Pijnhorst”, Bremhorst 6 te Sint-Oedenrode.

Tijdens de beurs in 2021, voor het eerst in de manege “de Pijnhorst”, kregen we enorm veel enthousiaste opmerkingen van onze bezoekers, omdat nu alles zo groot, ruim en overzichtelijk opgesteld was. Dat gaan we dit jaar zeker opnieuw doen!

Ook voor de komende beurs hebben wij weer vele, vele dozen gevuld met prachtige boeken en tijdschriften van uitstekende kwaliteit voor een zeer vriendelijk prijsje. Er zijn enkele nieuwe rubrieken toegevoegd, zoals bij de afdeling specials : science fiction en biografieën.
Bijzondere exemplaren zijn door ons al geselecteerd bij de categorie jeugd ( prachtige prentenboeken en veel pop-ups), strips ( o.a. Kuifje en jrg Eppo ) en veel erg mooie kookboeken ..… Er is een grote hoeveelheid aan autoboeken, met name technieken voor de klassieke auto’s .
Door de coronajaren ontvingen we heel veel puzzels en gezelschapsspellen, alles is gecontroleerd door onze mensen om te zien of ze compleet zijn.
Apart is ook de afdeling Duits, met tientallen vrijwel nieuwe kinder- en prentenboeken.

Op de muziekafdeling vindt U weer mooie lp’s, cd’s en dvd’s en voor de liefhebber en verzamelaar zijn er maar liefst 10 dozen bladmuziek om in te snuffelen. De afdeling audio apparatuur is nog nooit zo uitgebreid geweest !! Alles is nagekeken en indien nodig ook gerepareerd, dus het werkt prima..

Tot ziens op 3 en 4 juni !!

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€2,00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.boeken-en-platenbeurs.nl

Locatie

Manege “De Pijnhorst”
Bremhorst 6
Sint-Oedenrode, Noord-Brabant 5491 LR Nederland
+ Google Maps

Organisator

Stichting Behoud Martinuskerk
Bekijk de site van Organisator