Klik op het evenement voor meer informatie

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mega Record & CD Fair Den Bosch

12 november - 09:00 - 13 november - 17:00

We hebben dealers uit alle hoeken van de wereld, afkomstig uit Zuid-Afrika, Japan, Brazilië, Mexico, Australië, Oekraïne en alle Europese landen. Samen vullen ze 16.600 vierkante meter. De genres die te koop zijn op een oppervlakte ter grootte van bijna twee voetbalvelden zijn in gelijke hoeveelheid aanwezig. Krautrock, Speed metal, Prog. Nederbeat, Zuid-Afrikaanse jazz, Kaapverdische folk, noem maar op. Als er een plaat is die je zoekt, is de kans groot dat hij hier in een van onze 550 kramen te vinden is. Wij zijn ’s werelds onbetwiste grootste platenbeurs met een bezoekersaantal dat zijn weerga niet kent.

Maar RecordPlanet is meer dan alleen de grootste platenbeurs ter wereld. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, met elkaar in contact komen en hun liefde en passie voor muziek en vinyl delen, we hebben exposities, signeersessies en luistersessies, boekpresentaties en live optredens.

Wij zijn een Vinyl Walhalla. Dit is Heilige Grond ;-)!

Koop je ticket in de online voorverkoop en bespaar tijd en geld door niet in de rij te staan voor de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Voorverkoop: https://recordplanet.eventgoose.com/

Dagen en tijden:

Zaterdag 12 november: 09:00 – 17:00
Zondag 13 november: 10:00 – 17:00

Vergeet niet genoeg cash mee te nemen want veel exposanten hebben geen betaalautomaat.

De Brabanthallen zijn goed bereikbaar met het OV. Maar als extra service zetten wij (vooral bedoeld voor mensen op leeftijd, mensen die wat minder goed ter been zijn of mensen met veel bagage) gratis pendelbusjes in vanaf station Den Bosch (achterzijde) naar De Brabanthallen en weer terug.

Voor meer informatie over deze en onze andere beurzen kun je terecht op onze website www.recordplanet.nl of volg ons op Facebook of Instagram.

Gegevens

Begin:
12 november - 09:00
Einde:
13 november - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.recordplanet.nl/platenbeurs.html

Locatie

Brabanthallen

Organisator

RecordPlanet