Klik op het evenement voor meer informatie

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Record & CD Fair Amsterdam

17 september - 10:00 - 17:00

RecordPlanet de organisator van de grootste platenbeurs ter wereld is op zaterdag 17 september weer terug in RAI Amsterdam 😊!

Vinylplaten zijn ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd’s aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia. Deze beurs staat niet alleen garant voor de beste keuze, maar ook voor de mooiste locatie. Dit evenement vindt plaats in de Diamond Lounge en de Europa Foyer 2, mooi ingerichte zalen met een eigen bruin café. De perfecte plek voor een gezellige ontmoeting van fans en experts, waar ze zich te buiten kunnen gaan aan de tienduizenden platen en cd’s in alle prijsklassen en muzikale genres: van rock & roll tot heavy metal, van punk tot jazz en van nederpop tot hiphop.

Koop je ticket in de online voorverkoop en bespaar tijd en geld door niet in de rij te staan voor de kassa. Een ticket in de online voorverkoop kost € 9,- incl. servicekosten, koop je een ticket aan de kassa dan betaal je € 10,-. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Voorverkoop: https://recordplanet.eventgoose.com/

Vergeet niet om voldoende contant geld mee te nemen want veel standhouders beschikken niet over een pinapparaat.

Bekijk voor meer informatie over deze en onze andere beurzen onze website www.recordplanet.nl of volg ons op Facebook of Instagram.

Gegevens

Datum:
17 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.recordplanet.nl/recordfair-rai-amsterdam.html

Locatie

RAI Amsterdam

Organisator

RecordPlanet