Klik op het evenement voor meer informatie

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Record & CD Fair Amsterdam

24 september - 10:00 - 17:00

€8,50

RecordPlanet de organisator van de grootste platenbeurs ter wereld is op zondag 24 september weer terug in RAI Amsterdam 😊!

Vinylplaten zijn ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd’s aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia. Deze beurs staat niet alleen garant voor de grootste keuze, maar ook voor de mooiste locatie. Dit evenement vindt plaats in de Diamond Lounge en de Europa Foyer 2, mooi ingerichte zalen met een eigen cateringservice. De perfecte plek voor een gezellige ontmoeting van fans en experts, waar ze zich te buiten kunnen gaan aan de tienduizenden platen en cd’s in alle prijsklassen en muzikale genres: van rock & roll tot heavy metal, van punk tot jazz en van nederpop tot hiphop.

Koop je ticket in de online voorverkoop en bespaar tijd en geld door niet in de rij te hoeven staan bij de kassa. Een ticket in de online voorverkoop kost € 8,50 incl. servicekosten, koop je een ticket aan de kassa dan betaal je € 10,-. Kinderen tot en met 15 jaar, indien onder begeleiding van een volwassene, hebben gratis toegang.

Vergeet niet om voldoende contant geld mee te nemen want niet alle standhouders beschikken over een pinapparaat.

Bekijk voor meer informatie over deze en onze andere beurzen onze website www.recordplanet.nl of volg ons op Facebook, Instagram of YouTube.

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€8,50
Evenement Categorie:
Site:
https://www.recordplanet.nl/recordfair-rai-amsterdam.html

Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein 2
Amsterdam, 1078 GZ Nederland
+ Google Maps

Organisator

RecordPlanet
Telefoon
06-83566687
E-mail
info@recordplanet.nl
Bekijk de site van Organisator