Klik op het evenement voor meer informatie

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Record & CD Fair Utrecht (Werkspoorkathedraal)

5 juni - 10:00 - 17:00

Deze nieuwe Platen & CD Beurs vindt plaats op zondag 5 juni 2022 in de Werkspoorkathedraal te Utrecht. Een internationale beurs op een prachtige industriële locatie met meer dan 100 kramen en standhouders uit binnen- en buitenland die garant staat voor de ruimste keuze aan popmerchandising en een ongekend aantal vinylplaten, cd’s en dvd’s. De beurs wordt gehouden van 10:00 uur tot 17:00 uur in de Apparatenhal van de Werkspoorkathedraal te Utrecht.

Koop je ticket in de online voorverkoop en bespaar tijd en geld door niet in de rij te staan voor de kassa. Een ticket in de online voorverkoop kost € 8,- excl. servicekosten, koop je een ticket aan de kassa dan betaal je € 10,-. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Voorverkoop: https://recordplanet.eventgoose.com/

In de omgeving van de Werkspoorkathedraal is het nog gratis parkeren maar er zijn slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Daarom hebben wij ook een parkeerterrein afgehuurd met verkeersbegeleiders. Alleen bezoekers die in de ONLINE VOORVERKOOP een ticket hebben gekocht incl. parkeren (á 13,- excl. servicekosten) hebben toegang tot dit terrein en zijn zo verzekerd van een parkeerplek nabij de locatie.

Bekijk voor meer informatie over deze en onze andere beurzen onze website www.recordplanet.nl of volg ons op Facebook of Instagram.

Gegevens

Datum:
5 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
https://www.recordplanet.nl/recordfair-werkspoorkathedraal.html

Locatie

Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
Utrecht, Utrecht 3534 AP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 – 30 50 333
Bekijk de site van Locatie

Organisator

RecordPlanet
Telefoon:
06-83566687
E-mail:
info@recordplanet.nl
Bekijk de site van Organisator