De leukste platenbeurzen

in Nederland en België

Belangrijk

Check altijd zelf nog even vooraf via de links of de beurs wel doorgaat, sommige organisaties verschuiven, verplaatsen oid zonder dit door te geven. Informatie doorgeven of fouten gezien? Geef het a.u.b. door op onze Mail.

Natuurlijk maken wij fouten. Wij verwachten van u als gebruiker van de informatie, dat u zelf controleert aan de hand van op de site vermeldde gegevens of het evenement doorgaat. Wij proberen zoveel als mogelijk de juiste informatie weer te geven. Het is onmogelijk om foutloos te werken. Bij voorbaat dan ook onze excuses wanneer een markt niet doorgaat of er zelfs niet is. Voor het overige op de site: het is niet de bedoeling iemand voor het hoofd te stoten, een verkeerde of welke andere vervelende indruk dan ook te geven, noch ongewenste informatie weer te geven. Zoals iedere site tegenwoordig vrijwaren wij ons van iedere aanspraak op welke wijze ook.

De platenbeurzensite verandert continue met updates voor een aantal markten en beurzen.
Melding van markten graag via de mail: 
Dit geldt natuurlijk ook voor het aanbod van uw markten.

Link plaatsen?

Natuurlijk is linken naar uw website mogelijk, ik plaats mijn link ook graag op uw website . Plaats s.v.p. eerst zelf een duidelijke link naar mijn site vóórdat u zich aanmeldt. Link s.v.p. bij voorkeur naar de startpagina www.platenbeurzen.com

De Vinylloods Dordrecht

vinylloods

Platenbeurzen.com op Facebook

Okki Nokki

okki nokki

Advertentie

muziekvinyl