Klik op het evenement voor meer informatie

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Platen- en CD-beurs Lelystad, Stadhuisplein

Stadhuisplein Lelystad Stadhuisplein, Lelystad, Flevoland

Oude tijden herleven op de gezellige platen- en cd-beurs op het Stadhuisplein in Lelystad. Kom lekker snuffelen in de openlucht, tussen tientallen kramen met lp's, cd's en singles. Van Hardrock tot House en van tot Hiphop tot Hollands: hier kun je het vinden! De Lelystadse Platenbeurs zal dit jaar nog twee keer worden georganiseerd: op […]

Gratis

Platenbeurs De Cultuurmakerij Oosterhout

De Cultuurmakerij Wilhelminakanaal Zuid 102, Oosterhout

Platenbeurs op een bruisend cultuurterrein. Tevens zal er deze middag een vintagebeurs plaatsvinden tegenover de platenbeurs.

De Tilburgse Platenbeurs, Pieter Vreedeplein

Pieter Vreedeplein Tilburg

Gezellige platen- en cd-beurs in de openlucht. Deelnemers uit binnen- en buitenland bieden hun mooiste lp's, goedkoopste cd's en zeldzaamste singles te koop aan. LET OP: DE TILBURGSE PLATENBEURS DUURT TOT 21:00 UUR!

Gratis

De Roermondse Platenbeurs, Graaf Gerardstraat

Graaf Gerardstraat, Roermond Graaf Gerardstraat, Roermond, Limburg

Lekker tussen de platen en cd's snuffelen in de openlucht. Deelnemers uit binnen- en buitenland bieden tientallen meters aan lp's, cd's en singles te koop aan. De entree is gratis.

Gratis

PINA’S JAARLIJKSE PLATEN & CD – BEURS LEBBEKE

Sporthal VBS Brusselsesteenweg 43, LEBBEKE, Oost-Vlaanderen

PINA'S JAARLIJKSE PLATEN & CD - BEURS TE LEBBEKE PINA's Platen & CD - Beurs te Lebbeke, nu het vervolg op het succes van vorig jaar, was toen op zondag 17 april in onze nieuwste locatie Sporthal VBS. Nationale Muziekbeurs met zeer unieke standhouders die enkel in LEBBEKE komen meedoen !! Zeldzaam materiaal wordt aan […]

€2,50

Platenbeurs Wassenaar

Berkheidestraat Berkheidestraat, Wassenaar

Gezellige platen en cd beurs. Na je aankoop lekker naar het strand je aankopen bewonderen. 2 Vliegen in 1 klap. Platen verkopers uit Nederland, België en Duitsland komen naar Wassenaar om jou hun mooiste muziek aan te bieden.

Platenbeurs Stinkfoot Records

Evenementenzaal "De Dreef" Oostakker 1, Vorselaar

Maandag 10 April kan je naar hartelust komen cratediggen in evenementenzaal De Dreef, Vorselaar + Live DJ' sets op vinyl en de mogelijkheid om bij te praten met een glas er bij ... Graag tot dan !

€3 – €5

7° platenbeurs van Kilroy-Records

Cafetarie sporthal Merelbeke (B) Sportstraat 1, Merelbeke, Oost-Vlaanderen

Onze 7de platenbeurs gaat door in het cafétaria van de Merelbeekse (B) sporthal, Sporstraat 1 te 9820 Merelbeke. Dit jaar maken wij het iets kleinschaliger en proberen we enkel verzamelaars als standhouder te hebben die hun dubbels of een deel van hun verzameling van de hand doen.... Er is ook een demo-stand met de WATSON […]

Gratis