Klik op het evenement voor meer informatie

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Record & CD Fair Hoorn

25 augustus - 10:00 - 17:00

Gratis

RecordPlanet’s jaarlijkse Record & CD Fair in de openlucht vindt plaats op zondag 25 augustus 2024 in het historische centrum van Hoorn van 10.00 tot 17.00 uur. Vele exposanten uit heel Europa doen mee en brengen heel veel muziek naar Hoorn.

Tegelijk met de platenbeurs is er ook een grote antiek- en curiosamarkt in Hoorn, de “Parel van het IJsselmeer”. Daarnaast is het de laatste zondag van de maand oftewel super koopzondag in Hoorn, dus ook de winkels zijn open van 12:00 tot 17:00 uur. Hiermee is Hoorn op zondag 25 augustus het ideale zomerse dagje uit voor het hele gezin.

De platenbeurs wordt gehouden in de straten Gouw en Nieuwstraat. Grote Noord en Kleine Noord zijn bestemd voor kooplieden met de meest uiteenlopende braderiehandel en op Breed en Gedempte Turfhaven staan kooplieden met antiek/curiosa/vintage en kunst.

En het beste is: je hoeft geen entree te betalen, zodat je je zuurverdiende euro’s kunt uitgeven aan de plaat of CD waar je al zo lang naar op zoek bent.

Kijk voor meer informatie over deze en onze andere beurzen op onze website www.recordplanet.nl of volg ons op Facebook, Instagram of YouTube.

Gegevens

Datum:
25 augustus
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.recordplanet.nl/

Locatie

Centrum Hoorn
Nederland + Google Maps

Organisator

RecordPlanet
Telefoon
06-83566687
E-mail
info@recordplanet.nl
Bekijk de site van Organisator